Nieuws


Baas en hond

BAAS EN HOND zwemmen dit jaar op dinsdag 5 september van 19.00-20.00 uur in zwembad De Blinkerd Ten Boer. Entree 3,- voor hond en baas(jes).


Nu ook gratis wifi!!

Ook Zwembad "de Blinkerd" heeft nu op een groot gedeelte van het terrein een gratis Wifi verbinding. De komende tijd zullen we de verbinding optimaliseren zodat het bereik alleen maar beter wordt. Dus snapchat, facebook of instagram er op los en kom naar Zwembad "de Blinkerd" in Ten Boer!


Vergoeding.....

Vergoeding voor zwemabonnement bij Zwembad De Blinkerd! Stichting Leergeld heeft besloten om naast de zwemlessen ook een zwemabonnement te vergoeden voor kinderen in Ten Boer. Lees verder........


Opening zwembad

Er zijn tijdens de opening van het nieuwe zwemseizoen heel veel foto's gemaakt. Klik op onderstaande link om naar de foto's van deze leuke dag te gaan. 

 

Klik hier..

 


Extra onderhoud

Vrijdag 28 april is het zwembad GESLOTEN!

Dit wegens het verven van de nu nog erg gladde badranden. Veiligheid staat bij ons vooraan en daarom pakken we dit direct op door vrijdag een nieuwe stroeve verflaag aan te brengen.

Excuus voor het ongemak!


De eerste.....

De eerste zwemmers van dit seizoen; "Om het bad is het koud, maar het water is lekker warm!" Vandaag was de officiële opening met een huldiging voor de kampioenen van Omlandia 4. Hoe koud het ook is, kom gezellig zwemmen in Ten Boer! 

Wegens het koude weer zijn wij doordeweeks geopend tot 17.00 uur.


Opening seizoen

22 April was het dan zover. De officiële opening van het nieuwe seizoen door de kampioenen  van Omlandia 4. Ook Expeditie Grunnen was aanwezig bij de opening. Het verslag kun je hier terug kijken.

 

Komende Meivakantie elke dag open tot 17:00 uur!!


Aan de slag...

Er is gisteren flink geklust door een aantal vrijwilligers om het zwembad klaar te krijgen zodat we open kunnen gaan op 22 april! Onze grote dank hiervoor! Wilt u ook dat het zwembad open kan blijven, meld u aan als vrijwilliger op www.zwembadtenboer.nl .