Nieuws


Zwemvierdaagse

van 5 t/m 8 juni

 

Het leukste en sportiefste evenement voor de hele familie!

Iedereen die in het bezit is van zwemdiploma A mag meedoen. Aan het eind van zwemvierdaagse krijg je een medaille. Er wordt gezwommen tussen 19.00-20.30 uur.

 

Inschrijven kan op dinsdag 29 mei en donderdag 31 mei van 19.30-20.30 uur bij de kassa aan zwembad de Blinkerd, Sportlaan 1a Ten Boer. Inschrijfkosten zijn € 7,00 tijdens de voorinschrijving. Daarna is het nog mogelijk om in te schrijven op de eerste avond van de zwemvierdaagse vanaf 18.30 uur. De inschrijfkosten zijn dan € 8,00.

 

Doe je ook mee aan de zomeravondvoetbal dan is dat geen probleem. Je zwemt een andere avond extra baantjes of je komt zwemmen na het voetballen. Voor vragen mail naar z4dtenboer@gmail.com 


Het zwembad is weer open!!

Onze eerste zwemmers van het jaar! Kom vandaag gerust langs om een frisse duik nemen.

Kijk op onze openingstijden pagina wanneer het zwembad open is en geniet van wat Ten Boer u biedt!

 

Kjij🏊🏼‍♂️k


Ook via de kassa

Op de volgende data kun je bij de kassa van het zwembad ook terecht voor je zwembad abonnement.

  • 24 april 10:00 tot 16:00 uur
  • 25 april 10:00 tot 16:00 uur
  • 26 april 10:00 tot 16:00 uur en 18:00 tot 20:00 uur

En start!

De eerste werkzaamheden om het zwembad op 28 april te kunnen openen zijn vandaag gestart. Dankzij de inzet van zeer gemotiveerde vrijwilligers!                       


Seizoen 2018

Op 28 April begint het zwembad seizoen weer. Binnenkort begint de voorverkoop van onze abonnementen op deze website. Zodra dit mogelijk is zullen we dit melden via onze facebook-pagina. 


Nu ook gratis wifi!!

Ook Zwembad "de Blinkerd" heeft nu op een groot gedeelte van het terrein een gratis Wifi verbinding. De komende tijd zullen we de verbinding optimaliseren zodat het bereik alleen maar beter wordt. Dus snapchat, facebook of instagram er op los en kom naar Zwembad "de Blinkerd" in Ten Boer!


Vergoeding.....

Vergoeding voor zwemabonnement bij Zwembad De Blinkerd! Stichting Leergeld heeft besloten om naast de zwemlessen ook een zwemabonnement te vergoeden voor kinderen in Ten Boer. Lees verder........